Selecteer een pagina

Vacature

Chauffeur/Field Engineer

Fulltime | Parttime | Rijbewijs B | APELDOORN

fulltime | parttime

1

veel vrijheid

rijbewijs B of C of CE

tot € 3.480 p/m

Apeldoorn

Wat is de overeenkomst tussen kluizen, frisdrankautomaten en pinautomaten? Juist, dat ben jij!

Je hebt van die mensen die handig zijn. Die thuis de klusjes meestal zelf klaren omdat ze twee rechterhanden hebben. Past deze tekst bij jou, of bij iemand die je kent? Lees dan verder. Je kunt met die vaardigheden ook een ontzettend leuke job hebben. Wij werken voor bekende merken en leveren en plaatsen op locatie koffiemachines, kopieermachines, kluizen, geldautomaten, fitness-toestellen, frisdrankautomaten, onbemande kassa’s enzovoort.

Hoe ziet jouw dag eruit.

’s Morgens haal je je papieren en de sleutel van jouw bus of vrachtwagen op en deel je tijdens een kop koffie je ervaringen van de vorige dag met je collega’s. Vervolgens ga je op pad naar je eerste adres, de ene dag installeer je een gloednieuwe koffiemachine in de kantine van een ziekenhuis de volgende dag bouw je samen met een collega een Sauna bij een particuliere klant op. Je vertegenwoordigd bekende merken en je komt op de adressen door de voordeur naar binnen. Je hebt contact met de mensen ter plekke en je zorgt dat ze tevreden zijn over hun nieuw product en de plaatsing. Na vertrek mag je nog nagenieten van de complimenten.

Wat bieden we jou?

Daar kunnen we kort over zijn; Vrijheid, veel afwisseling, zelfstandigheid en toch collega’s en uitdaging gecombineerd met routine, een menselijke omgeving en waardering.

Je hoeft niet het zogenaamde schaap met de 5 poten te zijn. We verzorgen op diverse gebieden opleiding en begeleiding. Niet alleen in de inwerkperiode maar ook in de rest van jouw carrière.
We zijn flexibel om samen met jou het aantal werkdagen per week in te vullen. Van 1 tot 6 dagen per week. Laat maar weten wat je wil.

Zouden wij bij jou passen?

Onze werkomgeving is dynamisch en bestaat uit een groep van verschillende bedrijven. In onze dagelijkse manier van werken komen de volgende kenmerken naar voren;

  • Creatief: Divers, Oplossingsgericht, Verrassend.
  • Dynamisch: Duurzaam, Vitaal, Toekomstgericht.
  • Loyaal: Partner, Relatie, Betrouwbaar.
  • Slim: Kennis, Verbeteren, Automatisering.

We hebben een grote diversiteit aan functies. Met plezier het vakmanschap uitvoeren vinden we belangrijk. Dat heeft geresulteerd in een sterke groei. Onze groep bedrijven breidt zich steeds verder uit en op diverse gebieden zijn we marktleider.

Solliciteren kan via onderstaande knop, stuur jouw CV via mail!